La cursa d’estiu de Premià tindrà una finalitat solidària

La catorzena edició dela Cursad’Estiu de Premià se celebrarà el dissabte 2 de juliol amb un recorregut diferent al d’anys anteriors: mantenint l’inici i final al pavelló del Voramar, els deu quilòmetres de trajecte seran una sola volta i no dues de cinc quilòmetres com fins ara. La cursa també recollirà fons per ala Fundació MiquelValls, dedicada a la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica.

La Cursa d’Estiu arriba aquest any amb novetats significatives: nou recorregut i esperit solidari. El dissabte 2 de juliol tindrà lloc la catorzena edició de la Cursa d’Estiu de Premià. El trajecte d’enguany serà diferent al d’edicions anteriors, mantenint els deu quilòmetres totals però en una sola volta en comptes de dues. Sergi Casola, un dels organitzadors de la cursa, ho explicava aquest matí al programa “Tot d’una”.

Això pel que fa referència al recorregut, però a més, aquest any l’organització de la cursa ha arribat a un acord ambla Fundació Miquel Valls per tal de recollir fons destinats a la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica.

Com és habitual, mitja hora abans de l’inici dela Cursatindrà lloc la cursa infantil, d’un quilòmetre i destinada als nascuts a partir de l’any 1999. Per a inscripcions i més informació, el web de la cursa és ben senzill: http://www.cursapremia.com.

Be the first to comment on "La cursa d’estiu de Premià tindrà una finalitat solidària"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »