La Generalitat aportarà 594.000€ als serveis socials de l’Ajuntament

Butlletí dijous 28 de juliol

El departament de benestar social i família de la Generalitat va anunciar ahir a la tarda l’aportació de 594.000€ als serveis socials del nostre Ajuntament. Es tracta del contracte-programa que la Generalitat signa cada any per fer-se càrrec de part les despeses en serveis socials dels municipis de més de 20.000 habitants.

El contracte-programa entre l’Ajuntament i la Generalitat s’hauria d’haver signat aquest dimarts, però un error en la redacció n’ha provocat l’ajornament. Anna Maria Medina, regidora de serveis socials, ha dit a Ràdio Premià de Mar que la signatura es realitzarà en un marge de dues setmanes.

D’aquesta manera la Generalitat s’encarregarà de dues terceres parts dels costos dels serveis socials premianencs. En total, el govern català aporta 132.000.000€ a les àrees de serveis socials de 45 poblacions de la demarcació de Barcelona. A la comarca del Maresme li pertoquen més de 4.000.000€ entre El Masnou, Mataró, Pineda de Mar i Premià de Mar, més 4.000.000€ suplementaris al Consell Comarcal.

Be the first to comment on "La Generalitat aportarà 594.000€ als serveis socials de l’Ajuntament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »