La Generalitat inclou el barri de Santa Maria a la Llei de Barris

La Generalitat ha inclòs el barri de Santa Maria Santa Anna-Tió en l’edició d’enguany de la Llei de Barris. D’aquesta manera aquesta zona, que compartim Premià de Mar i Premià de Dalt, rebrà prop de 10 milions d’Euros els propers 7 anys  per diferents projectes de rehabilitació. Malgrat la satisfacció inicial, la quantitat assignada és inferior a la consignada al projecte inicial. La Generalitat es fa càrrec del 50% del projecte i l’Ajuntament de Premià de Mar ha de posar l’altra 50%. Premià de Dalt només pagarà el 25% de la seva part per tenir menys de 10.000 habitants.

Després de la decepció de l’any passat ,quan el projecte es va quedar fora per dècimes de punt, el Barri de Santa Maria, Santa Anna-Tió ha entrat en la convocatòria d’enguany de lla llei de barris de la Generalitat. El Govern va fer públics ahir a la tarda  els projectes escollits per a la setena convocatòria d’aquesta Llei de Barris. Premià de Mar, juntament amb Premià de Dalt, hi optava per segon any consecutiu per remodelar el barri de Santa Maria. Són 4,6 milions d’Euros de subvenció per a la part que correspon a Premià de Mar. La veritat és que el projecte implicava 6 milions d’Euros de subvenció, de manera que encara farà falta saber què ha passat amb la diferència. No obstant això, des de l’Ajuntament ja han expressat la seva satisfacció.

Coneguda la reacció de l’Equip de Govern, ens interessem ara per la de l’associació de veïns del barri de Santa Maria Santa Anna Tió. El vicepresident de l’entitat, Juanjo López, s’ha mostrat satisfet davant d’aquesta notícia.

Per la seva part, en una nota de premsa de l’agrupació local del PSC, el seu primer secretari i portaveu municipal, Tomàs Esteban, ha dit que la Generalitat ha fet realitat una necessitat evident des de fa anys, que permetrà als veïns poder gaudir d’un espai en consonància amb les seves necessitats diàries. En la seva nota, Esteban diu esperar que l’esforç de la Generalitat sigui reconegut per totes les administracions i persones que han participat en el projecte.

Recordem que el projecte del barri de Santa Maria Santa Anna-Tió es va presentar conjuntament amb Premià de Dalt.

Be the first to comment on "La Generalitat inclou el barri de Santa Maria a la Llei de Barris"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »