24 de novembre de 2015

Futbol

Futbol

La Grama fa més gran la ferida (7-0)

L’Empenta no ha viscut el millor mes de novembre. El calendari no va ser favorable, perquè els premianencs rebien als primers tres classificats i això mai no ajuda. De moment, l’onzè mes de l’any avança amb tres derrotes davant Cabrils, Argentona i Grama i amb un balanç de 19 gols encaixats  i només la victòria davant l’Alella, que també es va haver de remuntar i va tocar patir més del compte (3-2).  Tot plegat degut també als mals inicis dels partits. Acostuma l’Empenta a fallar en els minuts inicials i ja són diversos els partits en què al minut 10 es perd per un parell de gols. L’equip haurà d’intentar posar-hi remei i aixecar de nou el cap, perquè aquest cap de setmana hi ha un partit important davant la Florida que pot tornar a donar ales als premianencs. Si tenim la sang freda, podem pensar que els rivals de la part alta tampoc no són fàcils de guanyar i que són els partits amb rivals d’envergadura similar els que s’han de treure amb tres punts.