La Guàrdia Civil de Premià de Mar deté un ciutadà xinès a Badalona per un presumpte intent de suborn

Divendres passat, dia 7 de gener, agents de la caserna de la Guàrdia Civil de Premia de Mar van detenir un ciutadà xinès, veí de Badalona, com a presumpte autor d’un delicte de suborn. Segons explica El Periódico de Catalunya, el detingut va oferir als guàrdies civils una bossa amb diners en efectiu després que els agents detectessin diverses irregularitats en la inspecció del seu establiment a Badalona.

Durant el control fiscal al local d’aquest comerciant, els agents van descobrir que s’estaven venent medicaments i productes alimentaris d’origen xinès no autoritzats a Espanya, a més de begudes alcohòliques sense haver abonat el corresponent impost especial.

A l’haver infringit diverses matèries, els guàrdies civils van comunicar al titular de l’establiment que aixecarien acta per aquestes infraccions, d’índole administrativa, moment en què aquest va oferir als agents 7.000 euros alhora que col·locava en aquell instant una bossa amb aquesta quantitat de diners en metàl·lic a sobre de la taula amb l’objectiu d’evitar ser sancionat.

Els agents van procedir a detenir-lo i a la incautació dels diners per a la seva posada a disposició judicial.

Be the first to comment on "La Guàrdia Civil de Premià de Mar deté un ciutadà xinès a Badalona per un presumpte intent de suborn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »