La mare del jove presumptivament agredit per la Policia Local dissabte exposa la seva versió dels fets

Avui hem conegut més dades de la presumpta agressió que patí un jove el passat dissabte al migdia per part de tres agents del cos de la Policia Local de Premà de Mar. Pilar Morales, mare del jove, ha relatat en una entrevista al Tot d’una de Ràdio Premià de Mar la versió que diversos veïns presents en aquell moment li van explicar.

Segons aquesta, dos agents de la Policia Local van dirigir-se al jove mentre passejava el seu gos en veure que portava l’animal deslligat, cosa no permesa a la ciutat. Un cop el lligà els agents li demanaren la documentació, petició a la qual el jove s’hi negà, oferint-los de llegir ell mateix les seves dades personals. Arribat aquest punt un dels agents del cos policial local agafà el jove pel braç i aquest s’hi resistí llençant-li de manera accidental el casc que duia en aquell moment. Fou llavors quan començà la suposada pallissa afegint-se un tercer agent del cos policial de la ciutat.

La mare del jove ha fet una crida des de la ràdio per a trobar imatges dels fets que segons els veïns presents al carrer van ocórrer. Morales ha recalcat que ja compten amb diversos testimonis gràfics dels fets però que en situacions com aquesta “cal tenir com més material millor”.

Durant la seva intervenció al Tot d’una, la mare del jove també ha volgut desvincular la resta del cos de la Policia Local de la pressumpta agressió rebuda per part d’aquests tres agents.

Sobre aquesta suposada agressió ocorreguda el passat dissabte l’Ajuntament no ha volgut fer declaracions, argumentant que tot plegat es troba ara mateix sota procés judicial.

Be the first to comment on "La mare del jove presumptivament agredit per la Policia Local dissabte exposa la seva versió dels fets"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »