La nova pancarta dels presos polítics no ha generat cap despesa pública

Imatge de l'última pancarta que es va instal·lar a la façana de l'AjuntamentImatge de l'última pancarta que es va instal·lar a la façana de l'Ajuntament

La nova pancarta que llueix la façana de l’ajuntament demanant la llibertat dels presos va ser col·locada a un nivell superior a l’anterior que va desaparèixer sense que ningú se’n fes responsable.
Aquesta pancarta ha generat sovint polèmica política, tant pels que s’han mostrat contraris a la seva exhibició com pels grups que han denunciat que s’hagués despenjat en algunes ocasions, com va passar durant alguns actes de Festa Major.
L’alcalde Miquel Àngel Méndez ha assegurat a aquesta emissora que la nova pancarta no ha generat cap despesa pública malgrat que el ple va aprovar exhibir-la.
Segons Méndez la pancarta ha estat pagada de la seva butxaca i ha convidat a la resta de grups municipals partidaris de la seva exhibició pública perquè ajudin a sufragar el cost i així evitar que es pagui amb diners del Consistori.

Escoltem l’alcalde Miquel Àngel Méndez

Per altra banda, en una piulada, els dos regidors d’ERC – Junts x Premià, Josep Maria Molins i Pep Ripollès, van anunciar el pagament de la seva butxaca de la part que els pertoca de la pancarta.

Translate »