La nova piscina no s’obrirà al públic fins principis d’abril per la manca de la connexió elèctrica

Els treballs de connexió elèctrica s'estan fent des de fa dies

La inauguració de la nova piscina municipal va comptar amb una important presencia de públic interessat en conèixer les noves instal·lacions. El centre no es pot obrir encara al públic perquè manca la connexió a la xarxa elèctrica. Els nombrosos talls de llum que van haver al Principat la setmana passada com a conseqüència de la nevada de dilluns endarrerirà la solució del problema i l’obertura del centre al públic fins principis del mes d’abril.

El gerent de Pool Premià, Joan Antoni Valera, ha explicat a Premià Notícies que estan molt satisfets del desenvolupament de la matinal i de l’afluència del públic, una circumstància que en algun moment quasi els arriba a sobrepassar. Els visitants no només volien conèixer les noves instal·lacions, sinó que presentaven una bateria de preguntes referents al funcionament dels diferents serveis que ofereix el centre esportiu. Valera considera que els dubtes s’aniran solucionant amb l’ús de les instal·lacions. En aquest sentit hi haurà un equip de monitors per resoldre qualsevol interrogant.

Sobre el problema amb la comesa de llum, els responsables del centre esportiu esperen tenir-lo resolt a principis del mes d’abril, tal i com hem assenyalat abans. A aquesta situació d’endarreriment no és aliena la tempesta de neu del passat dilluns i les emergències que les companyies elèctriques estan cobrint arreu del territori, especialment a les comarques gironines.

El Centre Esportiu que es van inaugurar ahir presenta una piscina de 25 x 12,5 metres; una de 14,2 x 4,8 metres amb zones de massatge. També hi ha un solàrium; una zona d’aigües; un centre de salut i benestar; una sala de musculació i treball cardiovascular;  2 sales d’activitats dirigides; i bar amb zona interior i terrassa exterior. El recinte de piscines va equipat amb una coberta retràctil, de manera que a l’hivern les piscines queden cobertes i, a l’estiu, descobertes.

Be the first to comment on "La nova piscina no s’obrirà al públic fins principis d’abril per la manca de la connexió elèctrica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »