La nova Segona Catalana #2cat2

Altra vegada. De nou Setembre. L’inici de curs torna a trucar a la porta sense dilacions i ni els més mandrosos podran excusar-se. L’activitat és inherent al novè més de l’any, com el Club Esportiu Premià comença a avesar-se a ser a Segona Catalana una nova temporada (i ja en van 4, des de la 2011-2012). Esperem que a la quarta vagi la vençuda i donarem una mica de marge a la dita, així que el que podem fer es repassar com queda el nou grup 2 de Segona Catalana.

Acostumats estem a força canvis d’equips entre una temporada esportiva i l’altra, tot i que crec que aquesta 2015-2016 podria endur-se un nou rècord. Dels 18 equips que competien la passada campanya al grup 2, només 9 repeteixen, la qual cosa vol dir que la meitat de la taula classificatòria serà nova. Entre ascensos, descensos, compensacions de grups i compres de llicències, el segon grup de Segona Catalana té aquest any moltíssimes novetats. Dels afortunats ascensos del Baró de Viver i la Llàntia cal sumar també l’arribada de la Mataronesa i els filials del Martinenc i l’Europa, així que són 5 els nouvinguts de Tercera. Una bogeria. Com es compensa? El Mataró va ser l’únic equip en aconseguir l’ascens, així que l’Olimpic Can Fatjó marxa al grup 3 i el Ripollet al grup 4. Per si 5 ascensos fossin pocs, falta sumar l’arribada dels equips que van baixar de Primera Catalana: Tecnofutbol, Gramanet i Montcada, que seran també tres dels 18 equips de 2cat2. Molt bé. 5 de Tercera i 3 equips de Primera als que es suma la Fundació Hermes. Els de Montgat han comprat la plaça de l’Equipo Ja i, entrenats per Iban Tey, competiran també a Segona Catalana, grup 2. Ara sí els tenim tots.

Tot plegat acaba fent indesxifrable com serà la competència en un dels grups més difícils dels últims anys. Les incògnites són moltes i la marxa de dos equips contrastats com Ripollet i Can Fatjó poden donar algun marge a equips de la part alta. Beneït misteri. Sortirem de dubtes a partir d’aquest cap de setmana i tots els partits del Club Esportiu Premià els podreu seguir en directe a Ràdio Premià de Mar (95.2 fm)

Vols conèixer com serà el CE Premià d’aquesta temporada? Aquí, totes les novetats. 

Chispas, jugador de l'Europa, un dels nous equips de 2cat2. Foto: Europa

Chispas, jugador de l’Europa, un dels nous equips de 2cat2. Foto: Europa

Be the first to comment on "La nova Segona Catalana #2cat2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »