La novel·la ‘Curvas peligrosas’ de la premianenca Susanna Hernández, finalista dels Premis de Narrativa Gai

Imatge del llibre de Susana Hernandez

La novel·la ‘Curvas peligrosas’ de l’escriptora premianenca Susanna Hernández és finalista en el concurs estatal de narrativa gai que organitza el portal Narrativa Gay. ‘Curvas peligrosas’ és la primera d’un seguit de novel·les que ha de protagonitza el personatge de la subinspectora Rebeca Santana, creada per Hernández. El relat combina el gènere policíac amb l’erotisme.

A mitjans d’octubre us explicàvem que l’escriptora premianenca Susanna Hernández participava a una taula rodona a Madrid amb motiu del festival de novel·la policíaca Getafe Negro. Hernández participava en tant que autora de la novel·la ‘Curvas peligrosas’, un text que es mou entre el gènere policíac i l’eròtic i que ara trobem com a finalista dels premis de narrativa gai que organitza el portal d’internet del mateix títol. Pel que fa a ‘Curvas peligrosas’ vol ser la primera d’una sèrie de novel·les amb les mateixes protagonistes, sobretot la subinspectora Rebeca Santana.

Segons ens ha explicat la Susanna Hernández, es tracta bàsicament d’una novel·la de gènere negre, tot i que l’erotisme i la temàtica gai són presents a les seves pàgines.

Per votar la novel·la de la Susanna Hernández heu d’entrar al web de Narrativa Gay i clicar l’opció de ‘Curvas peligrosas’. Podeu fer-ho fins a principis de desembre.

Be the first to comment on "La novel·la ‘Curvas peligrosas’ de la premianenca Susanna Hernández, finalista dels Premis de Narrativa Gai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »