La Policia Local explica la prohibició d’estacionar al tram final de Capitans de Mar en els col·lapses que s’hi han donat i que en alguns casos ha creat situacions de risc

Apunt informatiu 11h.
Descarrega’t les notícies

El tram del carrer Capitans de Mar on s'ha prohibit l'estacionament.

El tram del carrer Capitans de Mar on s’ha prohibit l’estacionament.

Reprenem el tema del carrer Capitans de Mar i la prohibició d’estacionament que s’hi aplicat fa una setmana. Avui ha contactat amb aquesta emissora via correu electrònic en Manuel Rosado, que firma com a representant dels veïns contraris a aquesta mesura. Tal com vam explicar en el seu moment, Rosado defensa en el seu escrit que l’estacionament en aquest tram final del carrer, més enllà de Raimon de Penyafort, s’ha permès durant 30 anys i no ha suposat problemes. Ara, segons explica, les queixes de dos veïns han motivat la prohibició i denuncia que això mateix no passi amb altres carrers de característiques semblants. Rosado ens informa que ja s’han recollit 96 firmes contra la prohibició i també assegura que s’han proposat mesures alternatives com establir prioritat per als vehicles entrants o prohibir l’aparcament davant dels immobles dels veïns afectats, però que no han obtingut resposta.

Nosaltres hem demanat una explicació de tot plegat a la Policia Local. Escoltem el sots-inspector de la Policia Local Alberto Pascual, que assegura que en aquest carrer és necessari el doble sentit i que si hi ha cotxes estacionats es poden produir col·lapses i fins i tot situacions perilloses. Pascual ens ha fet notar, d’altra banda, que la majoria d’immobles i edificis d’aquest tram de carrer tenen zona d’aparcament pròpia.

Be the first to comment on "La Policia Local explica la prohibició d’estacionar al tram final de Capitans de Mar en els col·lapses que s’hi han donat i que en alguns casos ha creat situacions de risc"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »