3 de novembre de 2015

Waterpolo

Waterpolo

La primera victòria de les moltes que s’esperen (15-6)

El Club Natació Premià va aconseguir la primera victòria a Segona Estatal després d’imposar-se al Bilbao (15-6). L’equip de Ramón Rossell va tenir un partit força plàcid davant un dels rivals més fluixos de Segona Estatal. L’inici del partit va ser bó i amb un parcial de 9 a 2 es marxava al descans. Suficient marge per a permetre’s un tercer quart fluix i un final del partit sense nervis.

CN Premià i Bilbao jugaven a la piscina

Rossell va gestionar bé l’equip i va donar entrada a dos juvenils que van debutar amb el prmier equip i van mostrar maneres. Els premianencs sumen així els primers tres punts i quatre en total en 5 partits. Rossell espera que l’equip comenci ara a escalar posicions a la taula i l’única manera de fer-ho és guanyar els propers partits. Seràn davant rivals catalans, l’Horta i el Granollers.