La Ràdio aposta per la difusió de continguts audiovisuals via internet

Ràdio Premià de Mar fa un esforç en la difusió de continguts via internet per arribar al major nombre de seguidors més enllà dels oients que ens segueixen per la via tradicional. La intenció de l’emissora és ampliar en breu els continguts via internet treballant aspectes audiovisuals. El bloc del Premià Notícies ha rebut 34.000 visites des de la seva creació ara fa un any i mig mentre que el nostre canal de podcast ha rebut 2500 descàrregues en els seus 6 mesos d’existència.     

Ja fa temps que Ràdio Premià de Mar es troba en un procés d’evolució que ens porta a oferir serveis informatius més enllà de la programació que surt per antena mitjançant el 95.2 de la FM.

Les noves tecnologies i les xarxes socials ofereixen moltes més oportunitats de difusió de continguts a més de facilitar-nos arribar a sectors de la població amb els quals difícilment arribaríem només des de la ràdio tradicional.

Doncs bé, el Diari electrònic del Premia Notícies ha assolit ja 1600 notícies publicades des de la seva posada en funcionament el 20 de gener del 2010. Moltes d’aquestes notícies venen acompanyades d’arxius d’àudio, vídeo o fotografies. El Diari Electrònic, que trobareu a l’adreça premianoticies.wordpress.com, permet comentaris i compartir en xarxes socials. En el seu any de mig de funcionament, el bloc ha rebut 34.000 visites i ha fet 90 subscriptors. A banda d’aquest bloc, la Ràdio també us ofereix el bloc del Diari electrònic del Planetari i el del Projecte 22m amb tota la informació sobre la campanya de les eleccions municipals del 22 de maig. Pel que fa a les xarxes socials, Ràdio Premià de Mar disposa de canals informatius a Facebook, amb 435 admiradors i Twitter amb 230 seguidors i més de 2000 piulades fetes. D’altra banda el nostre canal de podcast ha rebut 2.500 descàrregues des de la seva creació ara fa 6 mesos, de les quals més de 1500 els últims tres mesos.

El cap de servei de Ràdio Premià de Mar, Rafa Navarro, ha fet una valoració positiva de la resposta de seguidors que la Ràdio ha experimentat via internet. De fet el futur passa necessàriament per potenciar els canals de comunicació de la Ràdio via internet, ampliant la presència de continguts audiovisuals com ja es comença a fer.

A banda de les estadístiques explicades, des del web radiopremiademar punt org podeu escoltar la nostra programació en directe via streaming, escoltar i descarregar programes, fotografies, especials, l’enquesta del Premià Notícies o el trucòmetre. També disposem de Shout cast que permet escoltar la ràdio també a traves de dispositius mòbils, com ara smartphones o tablets.

Be the first to comment on "La Ràdio aposta per la difusió de continguts audiovisuals via internet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »