La regidoria fa una balanç positiu del curs escolar a Premià de Mar

La regidora de Serveis Educatius de Premià de Mar, Mercè Gisbert, als estudis de l'emissora

La regidora de Serveis Educatius de Premià de Mar, Mercè Gisbert, ha fet una lectura en positiu del desenvolupament del curs escolar 2009-2010 a Premià de Mar. Gisbert ha destacat com a element més important la posada en funcionament de la Zona Educativa del Serveis Territorials del Departament d’Educació del Baix Maresme. D’altra banda, només dos alumnes premianencs d’entre els que es van presentar a la selectivitat, han suspès la convocatòria del mes de juny.

Amb l’arribada de la setmana de Sant Joan es posa punt i final al curs escolar i el moment de fer balanç del seu funcionament. Més enllà de la normalitat amb que el curs s’hagi pogut viure a nivell de funcionament intern de les escoles, no podem oblidar que aquest ha estat el curs de les vagues contra la llei d’Educació de la Generalitat, el dels resultats mediocres a la prova de suficiència de 6è de Primària i el de la posada en funcionament de la Zona Educativa dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Maresme.

A banda d’això tenim una dada a afegir que fa referència als resultats de la selectivitat dels alumnes premianencs que es van presentar a la convocatòria del mes de juny. Segons ens informen des de la regidoria de Serveis Educatius, dels 45 alumnes de l’institut Serra de Marina que s’havien apuntat per fer la Selectivitat, al final es van presentar 44, dels quals 42 van aprovar i 2 van suspendre. Des del centre han fet saber que estaven molt contents amb els resultats ja que els seus alumnes han obtingut notes força altes.

Per la seva part, des de l’IES Cristòfol Ferrer han informat que dels 12 alumnes que es van presentar a les proves de la Selectivitat, han aprovat tots.

Be the first to comment on "La regidoria fa una balanç positiu del curs escolar a Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »