La sentència sobre Can Sanpere està al caure

Butlletí informatiu del 27 de desembre de 2013

Descarrega l’informatiu

Cartell de la convocatòria

Cartell de la convocatòria

La sentència judicial sobre els usos urbanístics de Can Sanpere es farà pública a finals de gener. Ho afirma la Plataforma Cívica Can Sanpere 100% públic, que, segons ha explicat, hauria rebut una comunicació en aquest sentit de l’equip de govern.

La Plataforma ha penjat cartells i difós a través de les xarxes la convocatòria d’una assemblea oberta i “urgent” pel 12 de gener. Segons ha afegit Méndez, es busca amb aquesta assemblea assolir la força i el suport suficients com per actuar de 3r agent en les converses que puguin mantenir l’empresa propietària i l’Ajuntament.

L’equip de govern ens diu que no farà declaracions al respecte fins que no s’emeti la sentència. Amb tot, però, ha indicat que aquesta reunió dels lletrats no seria el dia 14, com sentíem, sinó el 24 de gener, i que la sentència encara podria trigar setmanes a fer-se pública. Recordem que principis de curs, i davant la possibilitat que la justícia acabés donant la raó a Núñez i Navarro, l’alcalde Miquel Buch va manifestar la intenció de celebrar una consulta popular per tal de decidir com respondre a aquesta resolució.

Be the first to comment on "La sentència sobre Can Sanpere està al caure"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »