La sociovergència premianenca ja és una realitat

Roda de premsa complerta
Descarregar

L’alcalde Miquel Buch (CiU) i Tomàs Esteban (portaveu del PSC al ple) han presentat aquest migdia a l’Antiga Fàbrica del Gas un pacte de govern per als propers tres anys que Buch ha qualificat com “històric”.

Aquest pacte comporta una ampliació del cartipàs municipal. Els socialistes s’encarregaran de l’Àrea de Projectes i Estudis Estratègics, de nova creació. El portaveu socialista, Tomàs Esteban, serà qui estarà al capdavant d’aquesta nova àrea, de la qual Carlos Mieres en portarà la part econòmica. També es crea una nova tinença d’alcaldia que recau en Olga Safont, la qual ocuparà el tercer lloc per darrere de Miquel Àngel Méndez i Marisa Ferreras. Safont s’encarregarà de l’Àrea de Comunicació. Finalment, Josep Maria Anguera s’integrarà a l’àrea de Territori i Sostenibilitat i gestionarà les activitats a la ciutat.

Buch ha començat la seva intervenció citant l’inici del discurs amb el qual va ser investit alcalde ara fa un any, on destacava valors a seguir com l’austeritat, la transparència, l’honestedat, i l’esperit de treball. Segons Buch, el grup socialista ha entès la dificultat de la situació actual i ha actuat amb responsabilitat davant la mà estesa del govern en minoria.

Per la seva banda, Tomàs Esteban ha destacat el contingut d’un pacte per la ciutat que se centra en qüestions de benestar social, infraestructures i la proximitat a la ciutadania. Sobre aquest darrer punt, Esteban ha esmentat que es crearà la figura del regidor de barri i es recuperarà la de policia de barri.

El pacte entre CiU i PSC deixarà llibertat de vot a ambdós partits en les mocions que es puguin presentar als propers plens.

Be the first to comment on "La sociovergència premianenca ja és una realitat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »