La subdelegació del govern espanyol ha presentat recurs a la sobirania fiscal aprovada per l’Ajuntament de Premià de Mar

Apunt informatiu 13h.
Descarrega’t el butlletí

El govern espanyol presenta un contenciós contra l'Ajuntament per exercir la sobirania fiscal.

El govern espanyol presenta un contenciós contra l’Ajuntament per exercir la sobirania fiscal.

La subdelegació del govern espanyol a Barcelona ha interposat un recurs contenciós administratiu contra l’Ajuntament de Premià de Mar per la resolució del Ple Municipal del 15 de maig d’aquest 2013 que acorda exercir la sobirania fiscal pagant els impostos a l’Agència Tributària Catalana.

El passat 15 d’abril, el Ple Municipal va aprovar l’exercici de la sobirania fiscal per part de l’Ajuntament amb els vots a favor dels grups de CiU, Crida Premianenca i la Coalició d’Esquerres, i el vot en contra del PSC i PP. Segons informa avui l’AMI informa que ja són 26 els municipis catalans denunciats per aquesta qüestió. El Ple Municipal de juliol de l’Ajuntament de Premià de Mar, que se celebra demà passat, porta a l’ordre del dia un punt en el qual es dóna compte de la presentació d’aquest recurs per part de la subdelegació del govern espanyol.

Be the first to comment on "La subdelegació del govern espanyol ha presentat recurs a la sobirania fiscal aprovada per l’Ajuntament de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »