La vaga de Renfe s’allarga avui durant tota la jornada

Un tren de la R1 aquest matí. Foto: Xavi Aguilar (@xaviagui)

La vaga a Rodalies ha portat aglomeracions a primeres hores del matí. Foto: arxiu.

Vaga de 24 hores durant el dia d’avui a la xarxa de Renfe convocada pels sindicats CGT i SF. Des de primera hora del dia i fins a la finalització del servei a mitjanit el servei de totes les línies de rodalies i regionals pateix una aturada que farà que només circulin els combois inclosos als serveis mínims establerts des de la Generalitat. Així, durant les hores punta (de 6 a 10 i de 17 a 21h) circulen dos de cada tres trens habituals i a la resta de la jornada un de cada tres.

A la línia R1 aquests serveis mínims es tradueixen en la circulació d’un tren cada 10-15 minuts en les franges d’hora punta i d’un servei cada mitja hora durant la resta del dia. La major part dels trens que circulen són els que serveixen tota la línia, és a dir, que circulen des de L’Hospitalet i Barcelona fins a Blanes o Maçanet Massanes.

La vaga de 24 hores d’avui dijous representa el punt culminant però no l’últim de les reivindicacions dels sindicats. I és que a partir de dilluns vinent seguiran duent-se a terme aturades parcials cada dilluns i divendres en hores punta que s’estendran fins al mes de desembre. Els sindicats ferroviaris convocants protestes per la fragmentació de Renfe i Adif en diverses societats anònimes.

Podeu consultar els horaris de serveis mínims per aquest dijous aquí i per a les properes setmanes, al web de Rodalies de Catalunya.

Be the first to comment on "La vaga de Renfe s’allarga avui durant tota la jornada"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »