La Xarxa Local de Consum es reuneix a Premià de Mar i es proposa crear un grup de mediació per a hipoteques i subministraments

Imatge de la VII assemblea

Imatge de la VII assemblea

L’Amistat acull demà la novena Assemblea de la Xarxa Local de Consum i la vintena Trobada de Serveis Municipals de Consum, que organitiza la Diputació de Barcelona. L’Assemblea es l’òrgan superior de decisió de la Xarxa Local de Consum i està formada per tots els ens locals membres que la integren, mentre que la Trobada de Serveis Municipals és un esdeveniment obert concebut com un espai de trobada, reflexió i d’anàlisi de les polítiques locals. Carles Ruiz és cap Cap de la Secció Tècnica de Gestió de Serveis als Ajuntaments i ha anunciat un dels objectius principals de demà: la creació d’un servei de mediació que s’ocupi de qüestions com les hipoteques o el subministrament de serveis:

La jornada se celebra demà de 9 del matí a 3 de la tarda i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Mar. Segons Ruiz aquest cop s’ha elegit el nostre municipi pel fet d’estar ben comunicat i per la notorietat que ha adquirit els últims temps l’alcalde Miquel Buch.

Escolta l’entrevista sencera a Carles Ruiz:

Descarrega

Be the first to comment on "La Xarxa Local de Consum es reuneix a Premià de Mar i es proposa crear un grup de mediació per a hipoteques i subministraments"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »