Bàsquet

L'AB Premià abaixa el cap i perd per 26 punts contra el Sant Josep de Badalona

Carles Sole

Planetari dimarts 19 d’abril

L’AB Premià va encaixar una dolorosa derrota: 56-82 contra el Sant Josep de Badalona. Els badalonins van protagonitzar uns excepcionals 20 minuts que els van servir per endur-se el partit còmodament davant un equip que va abaixar els braços en els últims minuts. El Premià descansa aquesta Setmana Santa, i tornant de festa rep l’Argentona.

Després de 28 jornades de disputades i 23 derrotes acumulades, l’AB Premià va abaixar el cap. En els últims minuts del partit davant el Sant Josep de Badalona el conjunt entrenat per Rafa Perdiguero va deixar-se anar. El resultat final ho diu tot: 56-82. Els badalonins van sumar en el segon i en el tercer períodes parcials molt favorables: 18-33 i 6-12. En l’últim període, els dos equips van equiparar-se per deixar el marcador definitiu.

Amb aquesta derrota el Premià en suma 23 en total, per 5 victòries en 28 jornades al grup 2 de Copa Catalunya Masculina. La setmana passada el conjunt premianenc ja va confirmar el descens de categoria al caure a Vic (66-61) i quedar-se sense opcions d’eludir el descens directe. Ara, toca descansar. El Premià no entrenarà durant la Setmana Santa, i tornant d’aquests dies de festa l’equip rep l’Argentona, 11è classificat amb 13 victòries i 15 derrotes.

Al Planetari de dimarts 19 d’abril parlem amb l’entrenador del sènior masculí de l’AB Premià, en Rafa Perdiguero