Bàsquet

Bàsquet

L'AB Premià cau a Blanes amb un segon període per oblidar

Carles Sole

Un desastrós segon quart del Premià en la seva visita a Blanes el condemna a la derrota (88-66). Els premianencs segueixen últims al grup 2 de Copa Catalunya.

Derrota pel sènior masculí de l’AB Premià en el desplaçament a Blanes. Els de Rafa Perdiguero no van poder davant un equip que va ser superior en el segon quart de forma clara; un període que va castigar els premianencs durant la resta de partit.

El matx va començar igualat, amb diferències mínimes i amb bon joc per part dels dos equips. En el segon quart, però, els locals van aprofitar les interrupcions que van provocar unes goteres a la pista per descentrar el Premià, que va protagontizar un quart horrorós. 19-3 en aquests deu minuts, un llast que van arrossegar fins al final. A partir de llavors el Blanes va administrar els seus avantatges amb un gran Sergi Palomino, que va dominar sota els taulers de manera contundent, ben secundat per Rebollo i Garriga.

Al final, nova derrota en el segon partit de la segona volta al grup 2 de Copa Catalunya. Els de Rafa Perdiguero són cuers amb un balanç de 2 victòries i 15 derrotes en 17 partits. Aquest dissabte els premianencs reben l’Adepaf Figueres en un partit clau, ja que els figuerencs són penúltims (6 victòries 11 derrotes).