Bàsquet

L'AB Premià consuma el descens a 1a Catalana després de perdre a Vic

Carles Sole

Planetari dimarts 12 d’abril

L’AB Premià confirma el descens de la Copa Catalunya al caure per 66 – 61 a Vic. El Premià no va poder amb els vigatans tot i un gran últim període. L’equip ja és matemàticament de 1a Catalana Masculina a falta de 3 partits per jugar-se. Aquest dissabte, el Sant Josep de Badalona visita el Pavelló de Premià.

A falta de 3 jornades per acabar la lliga, l’AB Premià va certificar aquest passat cap de setmana el seu descens de la categoria Copa Catalunya Masculina. El descens matemàtic es va confirmar després que l’equip perdés a Vic per un ajustat 66 a 61, i a manca de 3 partits es trobi a 4 victòries d’eludir el descens directe. Arriba la confirmació d’un descens anunciat des de feia setmanes, ja que el Premià ha passat una temporada molt dura en la que només ha guanyat 5 partits i n’ha perdut 22.

El partit davant el Vic va tenir el mateix guió de sempre: inici pels locals i remuntada per un Premià voluntariós però que, de nou, va fallar en els minuts finals. Un gran últim període del conjunt de Rafa Perdiguero va permetre somniar amb la victòria durant els últims minuts, però el Vic va exhibir el seu potencial en lés últimes possessions per deixar el marcador amb 66 a 61.

El Premià perd la categoria de Copa Catalunya un any després d’aconseguir l’ascens amb una gran temporada a 1a Catalana el curs passat. Vam parlar llargament del descens de l’AB Premià al Planetari de dimarts 12 d’abril amb l’entrenador de l’equip, en Rafa Perdiguero.