Bàsquet

L'AB Premià diu adéu a la temporada amb una derrota contra el Sant Adrià

Carles Sole

Planetari dimarts 10 de maig

Derrota dolorosa de l’ABP per 75-50 a la pista del Sant Adrià. S’acaba la lliga a la Copa Catalunya Masculina, amb el Premià ja descendit des de fa setmanes. Els premianencs no  van poder amb un gran Sant Adrià. Ara, toca setmana de descans i a confeccionar la plantilla per l’any vinent.

L’AB Premià no va poder un any molt complicat a la Copa  Catalunya Masculina amb una victòria al caure per 75-50 a la pista del Sant Adrià. Un resultat que és clar i que reflecteix la superioritat que els locals van exhibir al llarg dels 40′. El Premià va poder aguantar les embestides locals els 10 primers minuts, però un parcial de 17 a 6 en el segon quart va deixar els de Rafa Perdiguero ja sense opcions la resta de partit.

S’acaba doncs una lliga en la que el Premià ha sumat un total de 5 victòries i 25 derrotes en 30 jornades. L’equip, que va perdre la categoria ja fa unes setmanes, torna a la 1a catalana l’any que ve amb algunes baixes segures. Sergi Vilalta, Sergi Ramon i Ramon Téllez no continuaran a les ordres de Rafa Perdiguero el curs vinent, de manera que després d’una setmana de descans merescuda, el tècnic de l’AB Premià reprendrà els entrenaments per tal de formar la nova plantilla.

Al Planetari de dimarts 10 de maig vam parlar amb en Rafa Perdiguero, entrenador de l’ABP.