Bàsquet

Bàsquet

L'AB Premià no pot amb el Figueres

Carles Sole

L’AB Premià va perdre per 71 a 81 davant l’Adepaf Figueres i es complica encara més la salvació. La mala primera part dels de Rafa Perdiguero els va condemnar al final. Última posició al grup 2 de Copa Catalunya Masculina.

Nova derrota per 71-81 contra el Figueres, un rival directe que arribava a aquest partit un lloc per sobre del Premià a la classificació. Un mal inici va condemnar l’equip maresmenc, que va patir l’encert anotador de Macau i d’Estarriola 27 i 26 punts respectivament). La primera meitat va estar marcada per la manca d’encert de cara a cistella del Premià. Els números són clars: els locals van anotar 23 punts en els 20 primers minuts. En el segon temps el Premià es va acostar al marcador i fins i tot el va capgirar, però un parcial en contra de 0-10 va tornar les coses al seu lloc.

Al final, doncs, nova derrota per un Premià que segueix com a cuer del grup 2 de Copa Catalunya Masculina amb un balanç de 2-16 i amb una salvació cada vegada més llunyana. Aquest cap de setmana l’equip es desplaça fins la pista de l’Artés, on visita el 13è classificat (7 victòries i 11 derrotes).