Bàsquet

Bàsquet

L'AB Premià s'imposa al Sant Andreu de Natzaret i suma 3 triomfs consecutius

Carles Sole

El sènior masculí de l’ABP va vèncer el Sant Andreu de Natzaret a domicili per 66-69 i ja suma 3 victòries seguides. Els premianencs van protagonitzar una gran segona part. Amb la victòria, l’equip suma 5 triomf i segueix viu en la lluita per eludir el descens directe al grup 2 de Copa Catalunya.

Nova injecció de moral per l’AB Premià, i ja en van 3 de seguides. Aquest passat cap de setmana els premianencs van tornar a guanyar: 66-69 a la pista del Sant Andreu de Natzaret. El matx correspon a la jornada 21 de lliga del grup 2 de Copa Catalunya Masculina, i permet sumar als premianencs la 3a victòria de forma consecutiva. Després d’un primer temps en el que els badalonins van dominar el marcador (-6 pel Premià al descans), els de Rafa Perdiguero es van saber imposar en una gran segona meitat (parcial de 16-21 en l’últim període).

Nova victòria pel Premià, que ja en suma un total de 5 per 16 derrotes. Els de Perdiguero segueixen a la cua de la taula classificatòria, però ja es troben a 3 victòries d’eludir el descens directe, tot plegat a falta de 9 jornades a disputar-se. El proper rival és el Santa Coloma, que visita el Pavelló Municipal d’Esports de Premià de Mar aquest dissabte com a 3r classificat amb 14 victòries i 7 derrotes. L’AB Premià vol seguir viu, tal i com va indicar al Planetari de dimecres 2 de març de 2011 el tècnic de l’equip, en Rafa Perdiguero.