Bàsquet

Bàsquet

L'ABPremià ja suma 5 victòries consecutives

Carles Sole

Nova victòria per l’ABP a La Garriga: 57-61. Gran primer temps dels premianencs. L’equip és 6è, i rep el Pineda aquest dissabte.
Planetari 2012.02.14
Descarregar
El sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià segueix en un gran moment de forma i ja acumula un total de 5 victòries seguides. La última, va ser aquest diumenge passat a la pista de La Garriga per 57 a 61. El matx va començar de cara per un Premià que va fer uns primers 20 minuts quasi perfectes. Tant en atac com en defensa, l’equip va fer una primera part molt completa.
A la represa la Garrigava igualar les forces, però l’ABP va  saber dominar en els últims minuts i va saber endur-se el partit. Amb aquesta victòria a La Garriga el Premià se situa com a sisè classificat amb 9 victòries i 9 derrotes en el grup 1 de 1a Catalana Masculina. Aquest dissabte a la tarda, a les 17.45h, el Premià rep la visita del Pineda, 11è classificat amb 8 victòries i 10 derrotes.