Bàsquet

Bàsquet

L'ABPremià tomba el Roser amb una cistella al darrer instant (74-73)

Carles Sole

Victòria agònica després d’una gran remuntada. Triomf de prestigi per un equip que necessita remuntar el vol. Edorta López va sentenciar a falta de 3 segons. El Premià és 12è i visita el diumenge el Llefià.
L’ABPremià va aconseguir aquest passat cap de setmana una victòria agònica davant el líder de la categoria, el Roser, per un ajustat 74 a 73. Els premianencs van sumar un triomf que sens dubte és la sorpresa de la jornada i que permet a l’equip respirar després d’una mala ratxa. El matx va començar de cara pel Premià, que va aconseguir un parcial favorable de 16-9 en els primers minuts. Però el Roser va remuntar i va endossar a l’equip de Rafa Perdiguero un parcial de 3 a 33. al descans, 30 a 44. Però a la represa el panorama va canviar, l’equip va remuntar i en els últims minuts va disputar el partit de tu a tu al líder de la 1a Catalana. A falta de 3 segons i amb possessió per l’ABP, Edorta López va anotar una cistella que va suposar el 74 a 73 definitiu.
Gran partit de Sergi Paniagua (21 punts i 4 triples), d’Edorta López (18 punts i 6 rebots) i Edgar Fernández (11 punts i 8 rebots) Una victòria de prestigi i que permetrà a l’equip agafar moral per encarar la segona volta, tal i com va explicar ahir el tècnic de l’ABP Rafa Perdiguero al Planetari. A més, Perdiguero va explicar que confia que les properes setmanes l’equip millori i pugui situar-se a la taula al lloc que mereix. Amb aquesta victòria el sènior masculí de l’ABP se situa com a 12è classificat amb 5 victòries i 9 derrotes en 16 jornades disputades al grup 1 de 1a Catalana. El diumenge el Premià visita la pista del cuer, el Llefià.; un equip que suma 4 victòries i 9 derrotes. La victòria contra el Roser serà bona si l’equip s’imposa a Badalona.