L’ACM i la FMC demanen avui als partits catalans que concorren el 20D que deroguin la LRSAL

Imatge de la presentació del recurs dels Ajuntaments a la LRSAL al TC

Imatge de la presentació del recurs dels Ajuntaments a la LRSAL al TC

Avui dilluns a la tarda a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya l’ANC i la FMC, juntament amb partits polítics i coalicions electorals que es presenten als comicis, estan convocats per signar el compromís per derogar la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL), compromís proposat per l’ACM i l’FMC.

Segons informa l’ANC l’acte vol deixar constància pública dels partits polítics que es comprometen a impulsar i promoure la derogació de la LRSAL, un cop celebrades les eleccions generals d’aquest proper 20 de desembre, ja sigui des del govern o des de l’oposició. És previst que a l’acte hi assisteixin candidats dels diferents partits polítics que concorren a les eleccions al Congrés dels Diputats, així com el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, i el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor. Un cop finalitzat l’acte es farà públic el compromís signat.

Be the first to comment on "L’ACM i la FMC demanen avui als partits catalans que concorren el 20D que deroguin la LRSAL"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »