L’AFA de la Lió adverteix que si s’enduen el mòdul el projecte pedagògic del centre “se’n va a l’aigua”

Pancarta de benvinguda a la tanca de l'escolaPancarta de benvinguda a la tanca de l'escola

En relació a la pretensió d’Ensenyament de retirar el mòdul de l’escola La Lió, l’AFA del centre ha explicat que la Generalitat els va concedir el mòdul fa anys quan va fer falta doblar dos grups de l’escola, i que després el centre -que pateix, segons l’AFA- força manca d’espais, va aprofitar-lo per a altres funcions i actualment és indispensable per aplicar el model pedagògic que ha adoptat el centre. Anna Latorre:

L’AFA convoca per dilluns al vespre una assemblea de famílies on fa una crida especialment a les que començaran al centre el curs que ve, i que seran -segons Latorre- les més perjudicades si el centre es queda sense mòdul.

Escolta l’entrevista a Anna Latorre:

Hem parlat també amb el regidor d’ensenyament Rafa Navarro, que ha acusat el departament d’ensenyament d’incompetència per l’afer del mòdul de la Lió, després que aquesta setmana SSTT hagi comunicat la voluntat d’endur-se’l. Segons Navarro, que ha explicat que ja ho van intentar l’any passat i que l’Ajuntament ha fet múltiples intents per mostrar-los la seva utilitat i dissuadir-los, no hi ha hagut manera que ningú els atengués i tampoc ara no apareix cap interlocutor. El regidor, com també va fer ahir l’alcalde per mitjà d’una carta, ha indicat que s’acudirà a totes les atribucions administratives de l’Ajuntament per impedir el desmuntatge i que, si convé, s’ocuparà el mòdul:

Val a dir que dilluns s’ha convocat un Consell Escolar extraordinari del centre amb aquest únic punt a l’ordre del dia.

Escolta l’entrevista a Rafa Navarro:

Translate »