L’Ajuntament aconsegueix fons externs per les activitats dels dies de Nadal

L’Ajuntament va tancant el programa d’activitats que preparen les regidories de cara a les festes de Nadal. Les activitats estaran organitzades de manera transversal entre diverses àrees municipals. Tot i que les retallades econòmiques hi són presents, algunes de les activitats es poden realitzar gràcies a fons extramunicipals. Promoció Econòmica explica la desaparició del Trenet del Comerç per una decisió dels Comerços Associats.

La setmana passada us explicàvem les activitats que s’havien previst a la ciutat durant els dies de Nadal pels més petits des de l’Àrea de Cultura, activitats que incloïen contacontes i cinema al Centre Cívic. Ens interessem avui pels actes nadalencs que es preparen des de la resta de regidories de la ciutat. Comencem per Promoció Econòmica que repeteix enguany les activitats del 2009, amb alguna variació pel que fa a ubicacions. Ens ho ha explicat el titular de l’àrea, Miquel Àngel Méndez.

Li hem demanat a Méndez per la desaparició enguany del trenet del Comerç, un clàssic al Nadal premianenc en els darrers anys. El regidor de Promoció Econòmica explica que aquesta activitat l’organitzaven els Comerços Associats i seva a ha estat la decisió de suprimir-la. En tot cas, les retallades econòmiques hi són presents també en el Nadal. Miquel Àngel Méndez ha destacat la tasca dels tècnics de la seva àrea a l’hora de trobar fons externs per poder fer activitats nadalenques a la ciutat.

Això pel fa a Promoció Econòmica. Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament també s’han de fer activitats en coordinació amb altres àrees, tot i que encara s’ha de tancar el programa. Sentim de nou Roger Montañola, ara en tant que regidor de Joventut de Premià de Mar. En qualsevol cas Roger Montañola deixa clar que els actes que es facin aniran d’acord amb la situació econòmica de la ciutat.

La fira de Nadal i les atraccions de la Gran Via són les primeres activitats nadalenques en funcionament a Premià de Mar.

Be the first to comment on "L’Ajuntament aconsegueix fons externs per les activitats dels dies de Nadal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »