L'Ajuntament finalitzarà les obres d'Adif a l'entorn de l'estació de tren

L’Ajuntament s’encarregarà de completar les obres de l’estació de tren que actualment porta a terme Adif tapant el passatge subterrani actualment inhabilitat a l’esquerra de la Riera. El tinent d’alcalde de Territori i Participació ho ha anunciat aquest matí des de la mateixa estació, en el transcurs d’una visita d’obres on ha valorat positivament la comunicació entre l’Ajuntament i Adif.

Les obres de remodelació de l’estació, que adapten les andanes a la llargada dels nous trens i n’han de millorar els accessos, van començar l’any passat, però en desconeixem la data d’acabament.

Pel que fa a la nova plaça de Miquel Marti i Pol, adjacent a la biblioteca Martí Rosselló i oberta aquesta setmana, servirà per acollir actes de caire cultural encara per concretar. Subirà ha destacat que es tracta d’una plaça diferent a les que s’han vingut rehabilitant durant el darrer any, ja que no compta amb zona de jocs infantils. Tot i que les obres de la plaça han finalitzat aquesta setmana, l’Ajuntament no preveu cap tipus d’acte per inaugurar-la.

Be the first to comment on "L'Ajuntament finalitzarà les obres d'Adif a l'entorn de l'estació de tren"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »