L’Ajuntament paga els proveïdors a una mitjana de 10 dies per sobre del que marca la llei, una diferència mínima respecte altres administracions

Apunt Informatiu
Descarrega’t el butlletí

Entrevista Miquel Àngel Méndez
Descarrega’t l’entrevista

Miquel Àngel Méndez, regidor d'Hisenda de Premià de Mar

Miquel Àngel Méndez, regidor d’Hisenda de Premià de Mar

L’Ajuntament de Premià de Mar manté una demora de 10 dies respecte al que marca la llei en el pagament als seus proveïdors. Segons l’informe de la tresorera municipal sobre el compliment dels terminis previstos de pagament de les obligacions del primer trimestre 2013 que es presentarà al ple de demà, l’Ajuntament paga a una mitjana de 70 dies, quan la llei marca que siguin 60. Les factures pendents de pagament se situen en els 35 dies i no n’hi cap que quedi sense pagar a 3 mesos. El regidor d’Hisenda de Premià de Mar, Miquel Àngel Méndez, ha explicat a Premià Notícies que els 10 dies de diferència respecte al que marca la llei és un període molt curt respecte a la mitjana d’altres administracions.

També en el Ple de demà, des de l’àrea d’intervenció es donarà compte d’un altre informe, en aquest cas del que fa l’interventor municipal del complementari del pressupost 2013 i la modificació pressupostària per baixa de crèdit.

Be the first to comment on "L’Ajuntament paga els proveïdors a una mitjana de 10 dies per sobre del que marca la llei, una diferència mínima respecte altres administracions"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »