L’Ajuntament rep 47 nous treballadors temporals del Pla Impuls de la Generalitat

Acte de benvinguda als nous treballadors

Premià Notícies dijous 31 de març

47 treballadors provinents dels Plans d’Ocupació Local de la Generalitat s’han incorporat aquesta setmana a l’ajuntament de Premià de Mar. Aquest treballadors, que es trobaven en situació d’atur i no rebien cap mena de subsidi, responen a perfils diferents i s’ocuparan de tasques molt diferenciades, com ha explicat a Premià Notícies la regidora de Recursos Humans de Premià de Mar, Anna Maria Medina. És la segona tanda de treballadors que arriben a l’Ajuntament a partir del projecte Impuls de la Generalitat. Aquest treballadors romandran a l’Ajuntament durant sis mesos improrrogables.

47 persones s’han incorporat aquesta setmana a l’Ajuntament contractats a través dels Plans d’Ocupació Local – Projecte Impuls de la Generalitat. Es tracta de la segona tongada de treballadors que provenen del Servei d’Ocupació de Catalunya i que passaran sis mesos fent diferents tasques a l’Ajuntament. Els contractats, provinents de Premià de Mar, responen a perfils diferents però coincideixen en què tots ells es troben en situació d’atur i no reben cap mena de subsidi.

Malgrat l’esforç que implica per a la plantilla de l’Ajuntament el període de formació dels recent arribats, el consistori rep de bon grat aquests treballadors temporals, que en cap cas podran repetir el contracte de sis mesos.

Li demanem els detalls a la regidora de Recursos Humans de Premià de Mar, Anna Maria Medina.

Be the first to comment on "L’Ajuntament rep 47 nous treballadors temporals del Pla Impuls de la Generalitat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »