L'Ajuntament tornarà a reclamar a Adif la reforma de l'estació de trens

Estació de trens de Premià de Mar

Estació de trens de Premià de Mar

L’ajuntament de Premià de Mar insistirà davant d’Adif perquè el gestor ferroviari aclareixi les seves intencions respecte a les millores pendents de fer a l’estació de rodalies, especialment pel que fa als accessos. El tinent d’alcalde de Territori, Antoni Subirà, ha dit a Premià Notícies que ja abans de l’estiu s’havia reclamat a Adif sobre aquesta qüestió, però que davant de la manca de resposta s’haurà d’insistir atenent a la urgència d’aplicar solucions:

Descarrega

Subirà ha dit que l’Ajuntament ja ha fet els treballs que li pertocava respecte a l’estació i que ja és l’hora que Adif compleixi.

D’altra banda Renfe ha anunciat a l’ajuntament de Premià de Mar que aquesta setmana iniciarà treballs de rehabilitació i sanejament de la coberta de l’estació de rodalies de la ciutat l’estació i de les marquesines de les andanes. Segons Renfe, es tracta d’unes obres enquadrades dins d’un pla d’obres urgents que es fan a les estacions de diverses localitats. El tinent d’alcalde de Territori, Antoni Subirà, ha dit a Premià Notícies que des de l’Ajuntament feia temps que es demanava a Renfe que es fessin aquests treballs de manteniment.

Descarrega

Renfe també ha comunicat que canviarà la maquinària de l’ascensor de l’estació. No obstant això a l’Ajuntament no li consta que aquests treballs hagin començat.

Be the first to comment on "L'Ajuntament tornarà a reclamar a Adif la reforma de l'estació de trens"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »