L’alcalde de Mataró sobre El Corte Inglés: “Farem els plens extraordinaris que calguin perquè pugui venir”

L’alcalde de Mataró, Joan Mora, està convençut que el planejament urbanístic de Can Fàbregas estarà refet “en molts pocs mesos”, i que el problema que ha sorgit arran de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya  podria quedar resolt “en el primer semestre de 2013”. Així ho va valorar Mora en declaracions recolides pel digital ‘El Capgròs’ després de la reunió mantinguda amb el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Mora assegura que l’Ajuntament treballarà perquè “tota la reformulació que s’hagi de fer des del punt de vista urbanístic es faci amb el mínim temps possible”. L’alcalde mataroní va recalcar que, si cal, es faran els plens extraordinaris i les comissions d’urbanisme de la pròpia Generalitat que facin falta per tal que no es perdi ni un dia des del punt de vista administratiu.

 Segons fonts municipals, el govern valora molt positivament la reunió mantinguda amb la Generalitat, i que “escenifica el compromís ferm de totes les parts” per garantir la implantació d’El Corte Inglés a Mataró. Recordem que després de la publicació de la sentència del TSJC que anul·lava el pla de desmuntatge de Can Fàbregas, El Corte Inglés va voler deixar clar que segueix el seu interès màxim per instal·lar-se a la ciutat segons va expressar l’alcalde Joan Mora.

Be the first to comment on "L’alcalde de Mataró sobre El Corte Inglés: “Farem els plens extraordinaris que calguin perquè pugui venir”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »