L’alcalde denuncia que algun membre de Can Sanpere 100% Públic té intencionalitats polítiques, però la plataforma se’n desmarca

Crònica Parla l’Alcalde
Descarrega’t la crònica

Parla l’alcalde 2013.06.07
Descarregar Parla L’alcalde

Concentració 6L’alcalde Miquel Buch ha dit que un membre de la plataforma Can Sanpere 100% Públic li va dir que ja li estava bé si l’inhabilitaven com a conseqüència d’algun incident relacionat amb la seguretat a l’interior de la fàbrica. Així ho va manifestar divendres al programa ‘Parla l’Alcalde’ de Ràdio Premià de Mar. En aquest sentit Buch va dir que algú pretenia polititzar el tema de Can Sanpere i va recordar que la qüestió de la seguretat a l’antiga fàbrica era innegociable.

Aquesta qüestió es va posar sobre la taula en la reunió de coordinació que Plataforma i Equip de Govern van celebrar divendres, i en la qual Can Sanpere 100% va aclarir que no tenien mòbils polítics. Encara parlant de can Sanpere, l’alcalde va recordar que el temps juga a favor dels interessos de l’empresa JOSEL SL.

La dissolució dels patronats municipals, tema destacat

L’inici del procés de dissolució dels Patronats de l’Escola de Música, el Museu i la Ràdio i la seva integració en l’estructura de l’Ajuntament va ocupar força temps del programa ‘Parla l’Alcalde’ que us oferia Ràdio Premià de Mar divendres passat. L’alcalde Miquel Buch va justificar la mesura per l’objectiu d’optimitzar recursos i per fer més operatiu el funcionament dels patronats, però també per defensar aquests organismes davant de possibles moviments des del Govern de l’Estat. Demanat sobre si algun d’aquests patronats es podria arribar a integrar en l’empresa pública Primília Serveis, l’alcalde va dir que només es faria si efectivament es guanyava molta agilitat de treball.

Be the first to comment on "L’alcalde denuncia que algun membre de Can Sanpere 100% Públic té intencionalitats polítiques, però la plataforma se’n desmarca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »