L’alcalde diu que el futur de can Manent es decidirà comptant amb tothom

L’alcalde Miquel Buch ha dit que el futur de la biblioteca de Can Manent dependrà del Pla d’Equipaments que ha de redactar la Diputació, però que es comptarà amb la participació ciutadana per decidir els serveis que hi aniran. En declaracions al ‘Parla l’Alcalde’ de Ràdio Premià de Mar Buch va afirmar que el CRAM seguirà a la ciutat d’alguna manera, depenent del desenvolupament del Port.

L’alcalde Miquel Buch va ser divendres a Ràdio Premià de Mar en l’espai mensual ‘Parla l’Alcalde’ i com acostuma a passar en aquest programa, hi ha elements que ens interessa destacar. Entre els temes que es van tractar, i a petició de l’audiència, es va parlar del futur de la masia de can Manent, ara que la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras es troba ja operativa. Miquel Buch va recordar que s’està a l’espera del Pla d’Equipaments que ha de fer la Diputació, però que els usos de van Manent sortiran d’un procés participatiu.

La marxa del CRAM al Baix Llobregat va ser també tema destacat al ‘Parla l’Alcalde’. En aquest sentit Buch va garantir que, d’una forma o altra, el CRAM romandrà a Premià de Mar. En tot cas, aquesta permanència del CRAM a la ciutat va de la mà del desenvolupament del pla d’usos del port.

I parlant del CRAM, es va tractar sobre el futur de l’edifici municipal que ha acollit les seves instal·lacions. Ja vam avançar la setmana passada que en aquell espai s’ha de construir la segona escola bressol municipal. En aquest cas, Miquel Buch va dir que no es tractaria de remodelar l’edifici, sinó de construir un de nova planta pensat per la seva funció com a escola bressol.

Buch també es va referir a la situació que es va donar a l’institut Serra de Marina amb les expulsions i expedients a alumnes que van participar al Facebook sobre el tema de les bretolades a les portes d’accés, un tema del qual en vam parlar setmanes enrere. En aquest sentit, Buch va dir que s’havia de respectar l’autonomia de l’institut i que, en tot cas, s’ha de ser conscient de les conseqüències de participar a les xarxes socials.

Be the first to comment on "L’alcalde diu que el futur de can Manent es decidirà comptant amb tothom"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »