L’alcalde Miquel Buch demana unitat dels partits davant la Ronda del Maresme

Sentíem a l’inici d’aquest informatiu com el “Parla l’alcalde” de divendres també va deixar veure quines són les impressions de Miquel Buch sobre la construcció de la Ronda Maresme, la via paral·lela a la C-32 que recollirà el trànsit que fins ara circulava a la carretera N-II.

Lluny de definir-se de forma directa davant la imminent construcció de la nova via, l’alcalde va comparar la qüestió amb la reclamació del baixador de Can Pou: Buch considera que és un tema davant del qual tots els grups polítics del municipi han d’anar units.

Ja s’ha realitzat una primera junta de portaveus per discutir el tema i l’alcalde n’ha convocat una segona amb tècnics que explicaran als polítics les especificacions del projecte de la Ronda del Maresme. En aquest sentit, l’Ajuntament podria utilitzar la construcció de la nova Ronda del Maresme per prendre més força en la reclamació del baixador de Can Pou, ja que el desmantellament de la carretera N-II no només contempla el trasllat del trànsit privat, sinó també un augment d’usuaris al tren.

Pel que fa a expropiacions, l’alcalde Miquel Buch va explicar que a Premià de Mar no hi haurà pràcticament afectació perquè segons els projecte actual només es necessita part d’un terreny, però, a diferència d’altres poblacions, cap habitatge es veurà afectat.

Be the first to comment on "L’alcalde Miquel Buch demana unitat dels partits davant la Ronda del Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »