L’AMPA del Cristòfol Ferrer denuncia que la junta del nou institut no té representants de cicles formatius

La unificació dels dos instituts de secundària de Premià de Mar continua cremant etapes però també continua generant polèmica.

Avui aquesta redacció ha pogut saber que el Departament d’Educació ja ha definit la junta rectora del nou centre i el nou claustre.

Ha estat Anton Torrents, membre del Consell Escolar del Cristòfol Ferrer i col.laborador del Tot d’Una de RPM, qui ho ha explicat aquest matí i qui ha denunciat que la nova junta no té cap representant de l’àmbit dels cicles formatius.

Recordem que fa unes setmanes va arribar a aquesta emissora un comunicat d’un col.lectiu de 21 professors del Serra de Marina en què es manifestaven en contra d’aquesta unificació dels centres: a pesar d’intentar-ho, mai no vam obtenir declaracions d’aquest col.letiu i sí del director de l’institut, que sorprenentment desconeixia la iniciativa dels seus companys.

1 Comment on "L’AMPA del Cristòfol Ferrer denuncia que la junta del nou institut no té representants de cicles formatius"

  1. Sembla com si tot s’estigués fent excessivament de pressa i malament. Potser hi ha manca de transparència? Potser s’escolta més aviat poc la veu dels professors? No ho sé…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »