L’aplicació de la Llei de Barris a Santa Maria s’endarrereix per la situació econòmica de la Generalitat

Premià Notícies Matí
Descarrega

El desenvolupament del projecte de la Llei de Barris del barri Santa Maria – Santa Anna Tió patirà un retard com a conseqüència dels problemes econòmics que està patint la Generalitat a l’hora de pagar les subvencions corresponents als Ajuntaments. Així ho ha confirmat l’alcalde Miquel Buch en declaracions a Premià Notícies, tot i que ha descartat que calgui preocupar-se perquè el projecte es cancel·li. Buch també ha desmentit que aquesta demora pugui comportar endeutament per l’Ajuntament, ja que l’aplicació de la Llei de Barris a Premià es troba encara en una fase molt inicial on el gruix de les obres encara està per començar. En aquest sentit, a Premià de Mar l’única obra iniciada són els treballs a la plaça de Miquel Martí i Pol, sota la biblioteca Martí Rosselló.

D’altra banda, el departament de Governació de la Generalitat s’ha compromès a pagar els ajuntaments enguany el que els deu des de l’any 2010, mentre que el que correspon al 2011 queda en espera. L’alcalde Miquel Buch, que en tant que president de l’Associació Catalana de Municipis es va reunir amb el president Mas per tractar aquesta qüestió, ha explicat que aquest situació crea tensions de tresoreria als ajuntaments.

Be the first to comment on "L’aplicació de la Llei de Barris a Santa Maria s’endarrereix per la situació econòmica de la Generalitat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »