L’Assemblea de Docents del Baix Maresme demana que el ple debati una moció a favor de l’ensenyament públic

Els components de la Marxa per l'Educació Pública a la plaça de l'Ajuntament

Els components de la Marxa per l’Educació Pública a la plaça de l’Ajuntament

L’Assemblea de Docents del Baix Maresme va lliurar divendres 400 signatures al registre de l’Ajuntament per demanar que el ple municipal porti a aprovació una moció contra la LOMCE, contra la Llei d’Educació de Catalunya, i contra les retallades en matèria d’ensenyament. El lliurament es va fer coincidint amb el pas per Premià de Mar de la segona Marxa per l’Educació Pública. Aquestes signatures havien estat recollides durant el curs entre pares i mestres de les escoles de la ciutat. Àlex Blasco és membre de l’Assemblea de Docents del Baix Maresme.

La segona Marxa per l’Educació Pública, que durant la setmana passada va unir Girona amb Barcelona passant per Premià de Mar, va encetar una altra recollida de signatures, en aquest cas per arribar a les 50.000 necessàries perquè el Parlament accepti discutir una Iniciativa Legislativa Popular per millorar la situació de l’ensenyament públic a Catalunya.

D’altra banda, l’Assemblea de Docents del Baix Maresme prepara un inici de curs escolar reivindicatiu. El moviment manté les seves reclamacions en el sentit de demanar que s’exerceixi insubmissió davant la LOMCE, que no es desplegui l’actual Llei Educació de Catalunya i contra les retallades. Per donar suport a aquestes reivindicacions els mestres plantegen accions com l’anomenada ‘Inici de curs sense normalitat’. Àlex Blasco.

Les reivindicacions dels mestres inclouen també que es tracti al Parlament una Iniciativa Legislativa Popular perquè es faci una nova llei catalana d’educació i que es recuperi la 7ena línia pública de P3 a Premià de Mar

Be the first to comment on "L’Assemblea de Docents del Baix Maresme demana que el ple debati una moció a favor de l’ensenyament públic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »