L’assemblea de La Fàbrika decideix tornar a portar la causa de Can Sanpere al carrer

Concentració a l'entrada de la fàbrica el 19 de desembre passat, quan es va impedir el desallotjament (foto Cèlia Appel)

El col·lectiu La Fàbrika, que ocupa actualment l’antiga fàbrica de Can Sanpere, iniciarà en breu una campanya d’accions públiques per captar suports socials i pressionar l’estament polític a fi que es faci l’expropiació de la finca. Ho ha decidit l’assemblea en les trobades que ha celebrat aquest principi de 2020, després que finalment s’aturés el desallotjament del desembre i després que el col·lectiu es reunís amb el govern aquell mateix dia. Ens ho ha explicat Xavi Sevillano, membre de la Fàbrika:

Sevillano ha indicat que després d’aquella reunió no ha existit cap altre contacte amb l’Ajuntament, ni tan sols després de la cimera de grups i tècnics del 14 de gener. A la fàbrica, d’altra banda, han continuat amb normalitat la majoria d’activitats que s’hi desenvolupen els últims temps i fins i tot, ha dit Sevillano, un nou col·lectiu s’ha interessat a fer-hi classes de ball.

Escolta l’entrevista a Xavi Sevillano:

Translate »