L'AVV del Barri de la Floresta ja ha recollit 600 firmes contra la requalificació de Can Vilar

Pancartes de protesta als voltants de Can Vilar (foto publicada pel PSC de Premià de Dalt)

Pancartes de protesta als voltants de Can Vilar (foto publicada pel PSC de Premià de Dalt)

L’Associació de Veïns del Barri de la Floresta, de Premià de Dalt, ja han recollit prop de 600 firmes contra la requalificació de la finca de Can Vilar.

La transformació d’aquesta finca, al terme de Premià de Dalt però a tocar de Premià de Mar, ha suscitat el rebuig dels grups polítics de l’oposició sinó també de part d’un grup important de veïns de la zona, que fins i tot han penjat pancartes als seus balcons.

Des de l’Associació de Veïns de la Floresta, un barri contigu a Can Vilar, l’Enric Torres ha explicat a Ràdio Premià de Mar que protesten pel fet que no se’ls hagi consultat i pel fet que l’arribada d’habitatges i un centre comercial en una pastilla que en principi contemplava equipaments públics suposa, diu, una hipoteca pel futur. Respecte del centre comercial, Torres ha negat que hi hagi cap necessitat perquè els veïns ja compren al barri Maresme de Premià de Mar, i ha recordat que la intenció inicial del govern Baliarda, i que així constava al seu programa electoral, era fer en aquest espai un centre assistencial.

Els veïns es reuniran en assemblea el 29 d’agost per ultimar el plec d’al.legacions a la requalificació, que es poden presentar fins el 3 de setembre. Han previst adjuntar a les al.legacions les firmes que s’hagin recollit durant l’estiu.

Be the first to comment on "L'AVV del Barri de la Floresta ja ha recollit 600 firmes contra la requalificació de Can Vilar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »