28 de novembre de 2014

Futbol

Futbol

L’Empenta no vol dubtar com a Tiana (2-2)

Si els partits tinguessin 89 minuts l’Empenta hauria sumat una nova victòria a tercera catalana, però no va ser així. Els partits tenen 90 minuts i s’han de competir fins al final, perquè després t’acaba costant punts. L’equip de Jorge Mancera va desaprofitar a Tiana un 0 a 2 a favor que l’equip havia aconseguit a la primera meitat, i va veure com l’equip tianenc empatava al segon temps degut a una certa relaxació premianenca. El Tiana només suma 4 punts gràcies a quatre empats, encara no ha guanyat. I això va passar factura als premianencs. L’equip de Mancera fa setmanes que s’ha adaptat a la categoria, juguen bé i es senten còmodes, però això no vol dir que els partits es guanyaran sols. L’equip no vol dubtar ni cedir punts i és per això que espera ja amb ganes competir dissabte davant el Turó Peira, un rival directe en la lluita per quedar-se a la part tranquil·la de la classificació. El Peira és 12è, amb 18 punts, sis més que els premianencs. L’Empenta només té una posició menys, és 13è i té aquest dissabte l’oportunitat de retallar-li punts al Peira. S’enfronten al Municipal, cosa que sempre agrada, i ho fan en horari habitual, a partir de les vuit del vespre.