12 de gener de 2016

Futbol

Futbol

L’Empenta només pot millorar (5-2)

L’Empenta fa setmanes que no troba la tecla. L’equip té qualitat, treballa i creu en el projecte, el problema és que té massa facilitat per a sortir dels partits. Dels noranta minuts, l’equip de Marce Roldan potser n’aprofita 35, i la resta són regals amb llacet per al rival. L’assignatura pendent són els inicis. L’Empenta cedeix en excés, surt a veure-les venir, i pateix. Ja és habitual encara el partit amb un gol o dos en contra en els primers vint minuts i així costa més treure els partits endavant. Més encara si el calendari no és propici. El Llavaneres va obrir escletxa fins el 2-0 i quan els de Roldan van voler ficar-se al partit, escurçar diferències i reconduir-ho al descans, va tornar a ser tard. El resultat final a Llavaneres (5-2) deixa els premianencs amb cinc derrotes seguides i amb un partit a l’horitzó on serà vital puntualr A casa, davant el Districte 030. Per davant, una setmana per a seguir buscant alternatives, fer-se forts i creure que sortir de les zones baixes de Tercera catalana és possible.