17 de novembre de 2015

Futbol

Futbol

L’Empenta remunta el partit i el vol (3-2)

L’Empenta va ser capaç de remuntar el partit davant l’Alella que va començar d’allò més surrealista. Dos gols en sis minuts i no només dos gols, sinó dues concessions des del mig del camp que van acabar al fons de la porteria. Una bogeria que deixava els premianencs força tocats, però amb la sensació que el partit es podia remuntar perquè tenien més qualitat que no el rival. l’Alella arribava amb un mal balanç i això també ho sabien els homes de l’Empenta. Un doblet d’Adrian Sanz i un gol de Musta a la segona part van deixar els dos gols en una anècdota i van servir per posar un final feliç i tres punts per a recuperar sensacions abans de visitar la Grama. L’equip de Marce Roldán i Hicham Elaffia jugarà diumenge davant la Grama, un equip de la part alta que ve de perdre davant el Premià de Dalt (2-1), però que té un balanç magnífic a com a local. D’aquells partits en què l’Empenta podria donar la sorpresa.