1 d'octubre de 2014

Futbol

Futbol

L'Empenta suma la primera victòria i mira endavant amb optimismo

L’Empenta es va llevar dilluns amb un altre cara. Es veuen diferent les coses quan l’equip suma els primers tres punts de la temporada davant la Juventus de Mataró en el derbi maresmenc (3-2). Un partit en que l’equip de Jorge Mancera va exprimir al màxim les seves millors armes: pressió, intensitat i gols. L’equip va començar marcant i tot i l’empat del rival, al minut l’equip va ser capaç de reaccionar. A més, Adrian Sanz va marcar per partida doble i amb el 3-1 hi va haver tranquilitat durant tot el matx fins a l’últim suspir, al minut 89, quan l’equip de Mataró va retallar distàncies. Però ja era massa tard.

Partit entre l'Empenta i la Juventus de Mataró de la temporada passada a 4a Catalana

Partit entre l’Empenta i la Juventus de Mataró de la temporada passada a 4a Catalana

Amb els tres punts l’equip surt del descens i ja mira la Tercera catalana amb tranquil·litat. La competició és nova, també el director d’orquestra a la banqueta i nous jugadors. Però sembla que tots plegats estan trobant la forma per a que el projecte sigui viable competitivament a la nova categoria. De moment, el tècnic es mostra satisfet de la feina feta de l’equip i l’entusiasme i implicació que mostren. Tot està sortint segons l’establert i amb els resultats a favor, només queda seguir les evolucions. La propera setmana s’enfronten al Pineda de Mar, gat vell que bé conèix la Tercera i que porta un balanç de dues victòries, una derrota i un empat. Set punts i un camp dificil de visitar la propera jornada. Des de l’Empenta en són conscients i l’únic que demana el míster és esforç.