13 de novembre de 2015

Futbol

Futbol

L’Empenta vol guanyar els partits de la seva Lliga

L’Empenta va caure per segona setmana consecutiva (6-1) en un partit on segurament els de Marce Roldán van fer els millors quaranta-cinc minuts del curs. Sembla mentida i és així. La primera part va servir per a que els premianencs es plantessin bé sobre la gespa, tallessin les intencions de l’Argentona i tinguessin ocasions de perill. Va ser un primer temps disputadíssim i tota la intensitat i bones maneres es van esvair a la represa. Al descans l’Argentona manava (2-1), però l’Empenta va tenir opcions d’empatar i ficar-se en el partit. Els locals van fer fins a quatre canvis per a iniciar el segon temps i aquí va passar factura la desconnexió. Errades individuals i massa facilitats, així com el canvi de dibuix tàctic van ajudar l’Argentona a fer mal (6-1). L’Empenta ha encaixat 10 gols en dos partits i haurà d’aixecar el cap davant l’Alella. Un partit de la seva lliga. Serà diumenge a les sis de la tarda al Municipal.