L’empresa Metalogenia es compromet un any més amb els Premis de la Ràdio

L’alcalde Miquel Buch, president de l’Organisme Autònom de l’Emissora, i Teodor Rodríguez, Director Financer de la companyia

L’empresa Metalogenia s’ha compromès un any més amb el patrocini dels Premis Sant pau 13 i Eixample 80 que atorga Ràdio Premià de Mar. El conveni s’ha signat aquest matí a l’Ajuntament. En la signatura, el director financer de Metalogenia Teodoro Rodríguez ha destacat la voluntat de fidelitat de l’empresa amb la vida social de la ciutat i en els Premis de la Ràdio en particular. Els Premis de la Ràdio arriben enguany a la seva sisena edició.

Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament de Premià de Mar l’acte de signatura del conveni segons el qual l’empresa premianenca Metalogenia patrocina, per cinquè any consecutiu, els Premis de la Ràdio. La firma l’han duta a terme l’alcalde Miquel Buch, com a president de l’Organisme Autònom de l’Emissora, i Teodor Rodríguez, Director Financer de la companyia. Rodríguez ha ressaltat la voluntat de fidelitat i continuïtat de l’empresa respecte del compromís amb Ràdio Premià de Mar, a pesar de les dificultats econòmiques que afecten el sector de la construcció.

Per la seva part, l’alcalde Miquel Buch ha valorat especialment que una de les empreses premianenques de més envergadura s’impliqui en la vida social de la ciutat. L’alcalde ha donat més rellevància encara aquesta col·laboració en tant que els Premis de la Ràdio són una de les activitats més nostrades que es fan a Premià de Mar.

També ha estat present a l’acte la regidora delegada de l’emissora, Anna Maria Medina, qui ha assenyalat la satisfacció que suposa aquesta complicitat entre el teixit econòmic i l’emissora municipal.

La 6na Edició dels Premis Eixample80 al Premianenc de l’Any i Sant Pau13 a la Iniciativa de l’Any començaran a recollir el pròxim mes d’abril propostes dels premianencs per confeccionar la llista de nominats de l’edició 2010. El mes de maig es publicaran les nominacions i el juny es farà la votació popular. Aquest any la gala de lliurament de guardons coincidirà amb la celebració del 25è aniversari de Ràdio Premià de Mar.

Be the first to comment on "L’empresa Metalogenia es compromet un any més amb els Premis de la Ràdio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »