L’empresa Varadero Barcelona espera tenir a finals de mes els permisos per treballar al port de Premià de Mar

L'accés a les instal·lacions de Varadero Barcelona al port de Premià de Mar aquest matí.

L’accés a les instal·lacions de Varadero Barcelona al port de Premià de Mar aquest matí.

L’arribada de l’empresa Varadero Barcelona al port de Premià de Mar podria significar l’esperat desenvolupament econòmic d’aquest equipament de la ciutat. Varadero Barcelona es dedica a la reparació i manteniment d’embarcacions i ja ha instal·lat al port premianenc una grua que permetrà treure de l’aigua embarcacions de fins a 37 metres d’eslora. De cara a l’any 2015 es compta amb l’adquisició d’una grua més gran que permetrà treballar amb embarcacions de major eslora. Així ho ha manifestat a Premià Notícies el director comercial de Varadero Barcelona, Eudald Montgai, que ha pronosticat que la presència de Varadero Barcelona a Premià de Mar atraurà altres empreses nàutiques al port de la vila.

De moment, Eudald Montgai ha indicat que l’empresa ja compta amb material de treball al port de Premià a l’espera dels permisos per a encetar la seva activitat.

 

Vista de l'equipament de Varadero Barcelona a un espai del port de Premià de Mar.

Vista de l’equipament de Varadero Barcelona a un espai del port de Premià de Mar.

L’empresa espera tenir els permisos per a començar la seva activitat al port de la ciutat a finals d’agost o principis de setembre. Recordem que, tal com va informar Premià Notícies la setmana passada, l’Ajuntament negocia amb Varadero Barcelona l’atorgament d’una llicència per a que pugui realitzar la seva activitat al Port de Premià de Mar. En un inici es tractaria d’una llicència provisional que els permetria començar les activitats al solar més meridional del Port i que podria esdevenir definitiva en cas que Varadero Barcelona es fes responsable de diversos compromisos en la urbanització del sector del port.
Varadero Barcelona treballava fins el moment a la capital catalana. La propera construcció d’un nou port a tocar del l’hotel W els deixava, però, amb poc espai de treball, per la qual cosa van decidir el seu trasllat a Premià de Mar, un lloc ideal per a la seva activitat, consideren, ja que es es troba de camí entre la Costa Brava i Barcelona.

Be the first to comment on "L’empresa Varadero Barcelona espera tenir a finals de mes els permisos per treballar al port de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »